We Were Here Forever

  • Ontwikkelaar TMG Studios B.V.
  • Eerste releasedatum 10 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel , Indie
  • Gameliner score

We Were Here Forever heeft een releasedatum

Het co-op-puzzelavontuur We Were Here Forever heeft een releasedatum te pakken. Het duurt niet lang meer voordat pc-spelers met de game aan de slag kunnen.

Eerder deze maand werd We Were Here Forever aangekondigd door de Rotterdamse studio Total Mayhem Games. In de game keer je samen met je partner terug naar het ijskoude Antarctica. Daar brengen jullie alle puzzelstukjes bijeen om een groot mysterie op te lossen. Dit vierde deel in de gameserie heeft nu een releasedatum te pakken. Spelers op de pc kunnen al in begin mei met de game aan de slag. Een releasedatum op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de PlayStation 4 volgt op een later moment. Om spelers alvast kennis te laten maken met de wereld en backstory van We Were Here Forever, wordt er tevens een live-action-serie uitgebracht in de vorm van We Were Here Stories: Chronicles of Castle Rock. De eerste aflevering is vandaag verschenen. Je kunt hem hieronder, samen met de nieuwe trailer, bekijken.

We Were Here Forever verschijnt op 10 mei op Steam en de Epic Games Store. De releasedatum van de game op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de PlayStation 4 wordt op een later moment bekendgemaakt.

BRON Game Drive

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?