We Were Here Forever heeft een releasedatum

Geplaatst:

Het co-op-puzzelavontuur We Were Here Forever heeft een releasedatum te pakken. Het duurt niet lang meer voordat pc-spelers met de game aan de slag kunnen.

Eerder deze maand werd We Were Here Forever aangekondigd door de Rotterdamse studio Total Mayhem Games. In de game keer je samen met je partner terug naar het ijskoude Antarctica. Daar brengen jullie alle puzzelstukjes bijeen om een groot mysterie op te lossen. Dit vierde deel in de gameserie heeft nu een releasedatum te pakken. Spelers op de pc kunnen al in begin mei met de game aan de slag. Een releasedatum op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de PlayStation 4 volgt op een later moment. Om spelers alvast kennis te laten maken met de wereld en backstory van We Were Here Forever, wordt er tevens een live-action-serie uitgebracht in de vorm van We Were Here Stories: Chronicles of Castle Rock. De eerste aflevering is vandaag verschenen. Je kunt hem hieronder, samen met de nieuwe trailer, bekijken.

We Were Here Forever verschijnt op 10 mei op Steam en de Epic Games Store. De releasedatum van de game op de Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en de PlayStation 4 wordt op een later moment bekendgemaakt.

Bron: Game Drive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot We Were Here Forever

Series

-

Uitgever

TMG Studios B.V.

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

10 mei 2022

Ontwikkelaar

TMG Studios B.V.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord