Trailer: Wild Bastards is de spirituele opvolger van Void Bastards

-

De makers van Void Bastards zijn terug met een nieuw passieproject: Wild Bastards. Check hier de eerste gameplaybeelden van de rogue-like FPS!

Wild Bastards is een unieke mix van genres. Het is gedeeltelijk een first-person shooter met rogue-like elementen. Het is aan de speler de taak om de gevaarlijkste gang weer te samen te voegen. Ja, want de Wild Bastards was eerst een naam om rekening mee te houden. Echter, een groep van de puriteinse magnaat Jebediah Chaste schakelde de bandieten uit - één voor één. Er bleven uiteindelijk maar twee bendeleden over en zij hebben nu de taak om de zielen te verzamelen van hun gevallen kameraden en te ontsnappen naar de mythische Homestead. Omdat je van planeet naar planeet moet reizen, is Wild Bastards ook een strategiegame te noemen. Ja, want je crew onderhouden is een groot onderdeel van de gameplay-loop - bandieten die ruziemaken is namelijk niet heel handig als je nogal wat te doen hebt en opgejaagd wordt door het gehele heelal.

Wild Bastards wordt verkrijgbaar gemaakt in 2024 voor de pc.

Bron: Modus Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Bastards

Ontwikkelaar:

Blue Manchu

Uitgever:

Maximum Entertainment

Release:

12 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord