Knockout City

  • Ontwikkelaar Velan Studios
  • Eerste releasedatum 21 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Sport
  • Gameliner score

Trailer: Win een potje trefbal in Knockout City

Tijdens de PlayStation State of Play-presentatie kwam ook Knockout City voorbij. In Knockout City nemen spelers het tegen elkaar op in een potje trefbal.

In Knockout City proberen teams van drie personen punten te scoren met een potje trefbal. Spelers nemen het tegen elkaar op in een brawler-achtige arena. De gameplaytrailer geeft ons een idee hoe dat te werk gaat. Je doel is om zoveel mogelijk ballen tegen je vijanden te ketsen. Daarnaast kun je ook ballen opvangen en verandert deze daarna van kleur. Deze kleurrijke game mag dan op trefbal lijken, maar kent vaardigheden die afwijken van de originele sport.

Knockout City is beschikbaar vanaf 21 mei 2021 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?