Wizard with a Gun

  • Ontwikkelaar Galvanic Games
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Wizard With a Gun onthuld

Devolver Digital blijft maar nieuwe games aankondigen. Ditmaal gaat het om de co-op survivalgame Wizard With a Gun.

Wizard With a Gun is een bijzondere game. Het is namelijk een online co-op sandbox survivalgame. Qua grafische stijl, maar ook qua gameplay doet het sterk denken aan Don't Starve Together. Samen met je vrienden moet je zien te overleven in een magische wereld. Het is aan jou de taak om zo lang mogelijk te overleven door verschillende nieuwe soorten wapens en andere magsiche voorwerpen te maken. De wereld bestaat uit verschillende willekeurig gegenereerde biomen die gevuld zijn met van alles wat jou om wil leggen.

Wizard With a Gun verschijnt in 2022 voor de pc en Nintendo Switch

BRON Devolver Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?