Tetris Effect: Connected

  • Ontwikkelaar Monstars Inc.
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Party
  • Gameliner score

Trailer: Xbox gaat zoetsappig met Tetris Effect: Connected

De ene na de andere klapper komt voorbij op de Xbox Games Showcase. Om even wat rust in de toko te brengen komt er ook nog even een zoetsappige trailer van Tetris Effect: Connected voorbij.

Ik kan heel lang over Tetris schrijven, maar come on... Het is Tetris... De trailer opent met wat mensen en voor je het weet komen de blokken met een bloedgang naar beneden. In Tetris Effect: Connected speel je tegen andere spelers en ben je dus "Connected".

Tetris Effect: Connected is gepresenteerd als een console launch exclusive. Dat wil zeggen dat de game in eerste instantie exclusief op de Xbox Series X lanceert. De game moet ook beschikbaar komen op de Xbox One en pc.

Over auteur RudyWijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?