Trailer: Xbox gaat zoetsappig met Tetris Effect: Connected

Geplaatst: 23 juli 2020 19:00

De ene na de andere klapper komt voorbij op de Xbox Games Showcase. Om even wat rust in de toko te brengen komt er ook nog even een zoetsappige trailer van Tetris Effect: Connected voorbij.

Ik kan heel lang over Tetris schrijven, maar come on... Het is Tetris... De trailer opent met wat mensen en voor je het weet komen de blokken met een bloedgang naar beneden. In Tetris Effect: Connected speel je tegen andere spelers en ben je dus "Connected".

Tetris Effect: Connected is gepresenteerd als een console launch exclusive. Dat wil zeggen dat de game in eerste instantie exclusief op de Xbox Series X lanceert. De game moet ook beschikbaar komen op de Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tetris Effect: Connected

Series

-

Uitgever

Enhance

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Monstars Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord