Trailer: Tetris Effect: Connected komt naar de Switch

Geplaatst:

Goed nieuws voor puzzelliefhebbers op de Nintendo Switch. De adembenemende puzzelgame Tetris Effect: Connected komt naar de Nintendo Switch.

Tetris-games hebben met de Nintendo Switch een veilig onderdak gevonden. Diverse games in de franchise hebben zich al genesteld op de hybride console, zoals Puyo Puyo Tetris 2, diens eerste deel en de battle royale-game Tetris 99. Nu mag een vierde Tetris-game zich aan het huishouden toevoegen. De adembenemende puzzelgame Tetris Effect: Connected komt later dit jaar naar de Switch. Je kunt lekker in je eentje blokken laten vallen met de Journey-stand, maar ook online of lokaal de competitieve Zone Battle-stand of de coöperatieve Connected-stand spelen. Je vrienden op andere platforms kunnen gezellig meedoen, want de game beschikt over cross-platform-multiplayer.

Tetris Effect: Connected verschijnt op 8 oktober op de Nintendo Switch. De game is reeds beschikbaar op de Xbox One en Xbox Series. De game verschijnt op 18 augustus op de PlayStation 4 en pc.

Bron: Nintendo Indie World
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tetris Effect: Connected

Series

-

Uitgever

Enhance

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

10 november 2020

Ontwikkelaar

Monstars Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord