Contraband

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Open-World , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Xbox kondigt nieuwe IP Contraband aan

Xbox lijkt te willen knallen deze E3. Contraband wordt namelijk middels een bescheiden, doch zeer sfeervolle trailer aangekondigd.

Contraband is afkomstig uit de stallen van Xbox Studios en Avalanche Games. Dit nieuwe project moet een co-op open world game worden waarbij smokkelen centraal staat. Een releasedatum van Contraband is helaas nog niet bekend.

BRON Xbox

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?