Forza Motorsport 2023

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Xbox presenteert Forza Motorsport

Het is feest bij Xbox. De uitgever/ ontwikkelaar toont namelijk een flink aantal aankomende games, waaronder Forza Motorsport.

De langlopende franchise maakt natuurlijk ook zijn entree op de Xbox Series X. De ontwikkeling is al in volle gang en Microsoft is zo lief geweest om alvast wat in-engine beelden aan ons te tonen. In de trailer van Forza Motorsport zien we een garage met flink wat dikke wagens staan. Helaas zegt de trailer ons niet zoveel, maar het lijkt erop dat er dit keer geen nummertje achter de gamenaam komt.

Forza Motorsport staat gepland voor een release op Xbox Series X. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?