Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

XCOM 2

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 5 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Trailer: XCOM 2 Collection komt naar iPhones en iPads

Binnenkort kun je XCOM 2 ook spelen op je mobiele apparaten. XCOM 2 Collection komt namelijk naar iPhones en iPads.

XCOM 2 is inmiddels al weer vier jaar oud, maar wordt nog steeds hier en daar op nieuwe platformen uitgebracht. Zo werd XCOM 2 eerder dit jaar nog uitgebracht op de Nintendo Switch. Volgende maand krijg je een andere manier om de tactische game onderweg te spelen. De sci-fi-game komt namelijk naar iPhones en iPads. De mobiele port wordt verzorgd door Feral Interactive, die ook verantwoordelijk was voor de port naar de console van Nintendo. De collectie die straks naar iPhones en iPads komt, bevat de volledige campaign van XCOM 2, de XCOM 2: War of the Chosen uitbreiding en alle vier bestaande DLC's. De game is straks te spelen op iPhones vanaf de iPhone 7 Plus en nieuwer, iPad Pro's vanaf het 2017-model en iPads vanaf het 2019-model.

XCOM 2 Collection verschijnt op 5 november voor iOS en iPadOS.

BRON Feral Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?