Trailer: Bioshock, Borderlands en XCOM naar Nintendo Switch

De line-up van Switch-games wordt gestaag uitgebreid met verschillende third party-titels. Zo komen Bioshock, Borderlands en XCOM in mei naar de Nintendo Switch.

Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag zijn een heleboel aankondigingen gedaan. Zo zijn er nieuwe details van de Expansion Pass voor Pokémon Sword and Shield onthuld en is ook de releasedatum van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition uit de doeken gedaan. Daarnaast is er ook nieuws over enkele third party-titels naar buiten gebracht. Zo is Nintendo in zee gegaan met 2K Games om een aantal grote titels naar de hybride console te brengen. In mei kunnen we aan de slag met Bioshock: The Collection, die alle drie de Bioshock-games bevat. Daarnaast komt ook de Borderlands Legendary Collection naar de Switch, waarin Borderlands, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel zitten. Tot slot kunnen sci-fi-fans ook aan de slag met XCOM 2 en alle bijbehorende DLC's en uitbreidingen.

De verschillende games van 2K Games verschijnen 29 mei op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?