Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG , RPG (NSW)
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe details Expansion Pass Pokémon Sword and Shield onthuld

Nintendo onthulde details over de Expansion Pass van Pokémon Sword and Shield in de nieuwe trailer.

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor de opkomende Expansion Pass voor Pokémon Sword and Shield. De trailer laat meteen een paar mooie details zien die ons te wachten staan deze zomer. Eind februari werd er nog een nieuwe pokémon toegevoegd aan de game, maar de Expansion Pass zou nog veel meer gave toevoegingen moeten bieden. De trailer begint met een sneakpeak naar de Gigantamax versies van de Sword and Shield starter pokémon's laatste evoluties: Rillaboom, Cinderace en Inteleon. Bekijk de trailer hieronder.

De content in de video wordt deze zomer toegevoegd aan de game.

BRON NintendoLife

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?