Geen updates meer voor Pokémon Sword & Shield

Geplaatst: 15 oktober 2022 16:45
Aangepast: 15 oktober 2022 17:15
-

De laatste uitbreiding voor Pokémon Sword & Shield dateert alweer uit 2020, maar de game werd nog wel ondersteund met updates en in-game events. Volgende maand komt daar een einde aan.

Op 1 november verschijnt het laatste Wild Area News, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe Pokémon zoals de Gigantamax Snorlax. Dit evenement blijft maanden lang beschikbaar dus je hoeft je niet te haasten. Daarnaast komt er een einde aan het Battle Stadium en zul je na 1 november geen ranked meer kunnen spelen. Niet alle online-functies verdwijnen. Het is nog steeds mogelijk om te ruilen en te vechten met je vrienden. Alleen zul je vanaf 1 december deze gevechten niet meer kunnen terugzien in het Pokémon HOME scherm.

In de laatste trailer voor Pokémon Scarlet & Violet hebben we meer informatie gekregen over de aankomende Pokémon game. Doordat de ranked updates voor Pokémon Sword & Shield eindigen, lijkt het erop dat dit aanwezig gaat zijn in Scarlet en Violet. Het is echter nog niet officieel bekendgemaakt.

Pokmon Sword  Shield7

Op 1 november eindigt de ondersteuning die Sword & Shield heeft gekregen. Op zich geen verrassing aangezien Pokémon Scarlet & Violet op 18 november verschijnt voor de Nintendo Switch.

Bron: Serebii.net

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Ontwikkelaar:

Game Freak

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 november 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord