Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet trailer duurt 14 minuten

De nieuwe Pokémon Scarlet en Violet trailer van vandaag is een enorm overzicht van 14 minuten. De trailer kwam vanmiddag online.

De nieuwe Pokémon Scarlet and Violet trailer belooft iets waar toegewijde fans van zullen genieten, en is een grote, 14 minuten durende trailer. De trailer van vandaag richt zich vooral op "verhaallijnen," gecentreerd rond de drie kern overkoepelende verhalen van de game. Voor een van de eerste keren ooit krijgen we een duidelijke blik op de echte gameplay, inclusief gevechtsmenu's en niet met een paar seconden vluchtige beelden. We krijgen een van de begin loadouts voor Quaxly te zien (waterpistool, work up, wing attack, aqua jet), evenals de "terrastallize" ability, die gekoppeld is aan de R-knop. We krijgen ook een uitleg over mysterieuze Pokemon die schitteren (en zichtbaar zijn in de overwereld), die na het aangaan ervan kunnen terrastaliseren, en van type veranderen. Op dat moment kun je ze beschadigen om de vijand onterrast te maken, en ze vervolgens vangen. Het is weer een interessante wending in het vangsysteem, en de tijd zal leren of het revolutionair of repetitief is. Het zal fascinerend zijn om te zien hoe deze gimmick de competitieve game beïnvloedt.

Pokémon Scarlet en Violet komt uit op 22 november voor de Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?