Trailer: Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet trailer duurt 14 minuten

Geplaatst:

De nieuwe Pokémon Scarlet en Violet trailer van vandaag is een enorm overzicht van 14 minuten. De trailer kwam vanmiddag online.

De nieuwe Pokémon Scarlet and Violet trailer belooft iets waar toegewijde fans van zullen genieten, en is een grote, 14 minuten durende trailer. De trailer van vandaag richt zich vooral op "verhaallijnen," gecentreerd rond de drie kern overkoepelende verhalen van de game. Voor een van de eerste keren ooit krijgen we een duidelijke blik op de echte gameplay, inclusief gevechtsmenu's en niet met een paar seconden vluchtige beelden. We krijgen een van de begin loadouts voor Quaxly te zien (waterpistool, work up, wing attack, aqua jet), evenals de "terrastallize" ability, die gekoppeld is aan de R-knop. We krijgen ook een uitleg over mysterieuze Pokemon die schitteren (en zichtbaar zijn in de overwereld), die na het aangaan ervan kunnen terrastaliseren, en van type veranderen. Op dat moment kun je ze beschadigen om de vijand onterrast te maken, en ze vervolgens vangen. Het is weer een interessante wending in het vangsysteem, en de tijd zal leren of het revolutionair of repetitief is. Het zal fascinerend zijn om te zien hoe deze gimmick de competitieve game beïnvloedt.

Pokémon Scarlet en Violet komt uit op 22 november voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord