Trailer: Pokémon Scarlet en Violet kijgen epiloog

Geplaatst:
Aangepast: 21 december 2023 20:51

We zijn nog niet helemaal klaar met Pokémon Scarlet & Violet The Hidden Treasure of Area Zero. Er verschijnt volgende maand namelijk nog een epiloog die alles afsluit.

Voor spelers die de DLC-content in Pokemon Scarlet en Violet hebben voltooid, wordt volgende maand een epiloog uitgebracht als gratis update. Game Freak heeft sinds Pokémon Sword en Shield gekozen voor DLC-uitbreidingen om de basisgames uit te breiden en de epiloog van Scarlet en Violet vormt de afsluiter van deze generatie. De aankomende epiloog, die in een trailer wordt getoond, hint naar een reünie met de personages Nemona, Arven en Penny. Hoewel specifieke details over de inhoud van de epiloog onduidelijk blijven, zijn er aanwijzingen dat deze mogelijk verband houdt met de eerste DLC. Om toegang te krijgen tot de epiloog, moeten spelers de postgame hebben voltooid in Pokemon Scarlet of Pokemon Violet en de hoofdverhalen van The Teal Mask en The Indigo Disk uitspelen. Beide DLC's moeten worden gekocht om de epiloog te kunnen beleven. Lees hier onze review van Pokémon Violet.

De epiloog van Pokémon Scarlet & Violet The Hidden Treasure of Area Zero verschijnt op 11 januari.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord