Trailer: Laatste trailer Area Zero Part 2: The Indigo Disk

Geplaatst:

De laatste trailer van The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk is onthuld. De tweede DLC van Pokémon Scarlet en Violet komt namelijk volgende week uit.

De nieuwste trailer voor Pokemon Scarlet en Pokemon Violet introduceert de tweede DLC-content, genaamd The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk. De trailer geeft inzicht in de verhaallijn, personages en gameplayfuncties van de aankomende uitbreiding. Een opvallende toevoeging is de Synchro Machine, waarmee spelers de game kunnen ervaren vanuit het perspectief van hun Pokemon, waardoor verkenning en gevechten op een unieke manier mogelijk zijn. De Legendarische Pokemon Koraidon en Miraidon krijgen de mogelijkheid om te vliegen na het voltooien van een Elite Trial, wat een gevoel van vrijheid geeft in de open wereld. Daarnaast kunnen spelers Snacksworth ontmoeten op de Blueberry Academy na het voltooien van het hoofdverhaal en meedoen aan Blueberry Quests om snacks te verdienen en Legendarische Pokemon uit de Paldea regio tegen te komen.

De DLC komt uit op 14 december 2023. Lees hier onze review van Pokémon Violet.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord