Pokémon HOME update brengt Shiny Meloetta

-

Shiny hunters kunnen zich gaan richten op het binnenhalen van een nieuwe Shiny Pokémon. The Pokémon Company heeft een nieuwe update uitgebracht voor de cloudservice Pokémon HOME en met die update komt ook de kans op een Shiny Meloetta.

The Pokémon Company heeft een nieuwe update uitgerold voor Pokémon HOME. De update voegt een nieuwe Pokémon-handboekfunctie toe aan de clouddienst. Dit handboek bevat basisinformatie over Pokémon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Pokédex-gegevens, types, groottes en de verschillende vormen waarin ze te vangen zijn. Om deze informatie te kunnen bekijken hoeft de desbetreffende Pokémon overigens niet in je National Pokédex geregistreerd te staan. Een fijne bijkomstigheid is dat je een Shiny Meloetta kunt verdienen. Die krijg je niet zomaar, want je moet eerst de Paldea Pokédex, Kitakami Pokédex en Blueberry Pokédex completen in Pokémon Scarlet of Violet. Vervolgens moet je de voltooide Pokédexen bevestigen in het tabblad Spellen in de mobiele versie van Pokémon HOME.

Shiny Meloetta Pokemon HOME1

Gaat het jou lukken om een Shiny Meloetta te krijgen?

Bron: The Pokémon Company
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Ontwikkelaar:

Game Freak

Uitgever:

Nintendo

Release:

18 november 2022

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord