Video: Maak kennis met de nieuwe Pokémon Pecharunt

Geplaatst:
Aangepast: 15 januari 2024 17:47

Als je verzot bent van Japans eten, dan zal de nieuwe Pokémon Pecharunt je vast aanspreken. In een nieuwe video wordt de kleine Pecharunt voor Pokémon Scarlet en Violet geïntroduceerd.

Hoewel Pecharunt klein van stuk is, brengt deze poison-type grote daden met zich mee. Hij stoot giftige eetbare Mochi uit waarmee hij zijn wil aan anderen kan opleggen. Deze hapjes worden gretig verorberd. Pecharunt heeft twee verschillende vormen. Een gesloten vorm en een vorm waarbij hij zijn schil van zich afwerpt en zijn innerlijk wezen te voorschijn laat komen. Mocht je geïnteresseerd zijn in het verhaal achter deze kleine paarse bol, bekijk dan even onderstaande video. Hierin wordt verteld hoe Pecharunt optrekt met de Loyal Three om de maskers van Ogerpon te stelen. Ik kan je vast verklappen dat dat snode plannetje niet heel lekker afloopt.

Pecharunt is te vinden in de Pokémon Scarlet en Violet uitbreiding The Hidden Treasure of Area Zero. Je kunt hem krijgen met een Mythical Pecha Berry op Loyalty Plaza. Dit is de epiloog van Pokémon Scarlet en Violet.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord