Pokémon Scarlet en Violet: The Indigo Mask komt in december

Geplaatst:

De laatste uitbreiding Pokémon Scarlet of Violet: The Hidden Treasures of Area Zero Part 2: The Indigo Disk heeft een releasedatum. We kunnen de uitbreiding in december verwachten.

De tweede uitbreiding voor de titel verschijnt op 14 december. Dit wordt de laatste uitbreiding voor Pokémon Violet en Pokémon Scarlet. The Indigo Disk maakt deel uit van de The Hidden Treasures of Area Zero Pass, dus als je die hebt aangeschaft kun je de nieuwe uitbreiding meteen spelen als hij live gaat. Heb je de eerste uitbreiding, The Teal Mask, niet gespeeld, dan kun je hier alsnog toegang tot krijgen als je de Pass koopt. De Pass kost je 34,99 euro en geeft je dus twee uitbreidingen voor Pokémon Scarlet of Violet. The Indigo Disk volgt het verhaal van een uitwisselstudent die naar de Blueberry Academy reist. Hier ontmoet je onder andere de legendarische Pokémon Terapagos en een aantal nieuwe personages. Je kunt de DLC pas starten als je het verhaal van Pokémon Scarlet of Violet uitgespeeld hebt. De eerste DLC van Pokémon Scarlet en Violet kwam al uit in september.

Pokémon Scarlet en Violet: The Hidden Treasures of Area Zero Part 2: The Indigo Disk komt uit op 14 December.

Bron: Twitter Pokémon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord