Trailer: Eerste DLC Pokémon Scarlet en Violet kent releasedatum

Geplaatst:

De releasedatum van de eerste DLC van Pokémon Scarlet en Violet is bekendgemaakt. Vandaag lees je hier wanneer je met The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask aan de slag kan.

Tijdens de Pokémon Presents presentatie werden we verwend met flink wat nieuw beeldmateriaal. Niet alleen The Teal Mask werd tentoongesteld, maar ook de tweede DLC genaamd The Indigo Disk was van de partij. De trailer zit vol met eigenaardige personages, exotische gebieden en - hoe kan het ook anders - nieuwe Pokémon. De twee uitbreidingen zijn nu al een aantal keer aan het grote publiek getoond, maar vandaag krijgen we iets nieuws te horen: de releasedatum. Hoewel The Indigo Disk het nog steeds moet doen met een releasewindow, is The Teal Mask een stukje gelukkiger in dat opzicht. De releasedatum lees je onderaan het bericht, want voordat we daar komen, moeten we het eerst hebben over het aankomende evenement in Pokémon Scarlet en Violet.

Naast de releasedatum van de eerste uitbreiding is er namelijk bekendgemaakt dat Mew en Mewtwo naar Pokémon Scarlet en Violet komen. Je kan Mew ontvangen via de Mystery Gift feature en daarna kun je Mewtwo uitdagen tot een gevecht. Het wachtwoord dat je moet invullen hebben we hier voor je: GETY0URMEW. Nadat je Mew in ontvangst heb genomen, kun je Mewtwo uitdagen voor een episch gevecht. Ben jij klaar voor de Tera Raid Battle van je leven? Let op, je moet er wel op tijd bij zijn! Deze actie is geldig tot 18 september.

Bekijk hier onze review van Pokémon Violet.

Pokémon Scarlet en Violet zijn nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask is beschikbaar vanaf 13 september. De tweede uitbreiding - genaamd The Indigo Disk - wordt verkrijgbaar gemaakt in de winter.

Bron: Pokémon Presents
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord