Pokémon Sword & Shield-leakers moeten hoge boete betalen

Geplaatst: 23 juni 2021 13:15
-

Twee leakers die voortijdig informatie naar buiten brachten over Pokémon Sword & Shield moeten een hoge boete betalen. Dat blijkt uit de gerechtsdocumenten die onlangs zijn verschenen.

Pokémon Sword & Shield kwamen in 2019 uit op de Nintendo Switch. Alleen voor de release werden er al verschillende aspecten van de game gelekt, zoals de Pokédex van Sword & Shield en de dynamax-mechaniek van de game. Twee van deze leakers die zijn gepakt en hebben hun uitspraak nu officieel gehoord. Zij waren verantwoordelijk voor het lekken van pagina's uit een strategie guide, waar onder andere gigantamax Pokémon op te zien waren. Beide personen moeten een boete van 17 miljoen yen (ongeveer 150 duizend euro) betalen als schadevergoeding samen met de advocaatkosten.

onbekend

Pokémon Sword & Shield is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Polygon

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Ontwikkelaar:

Game Freak

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 november 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord