Meerdere Pokémon-aankondigingen deze week

Geplaatst: 21 februari 2022 17:50
-

Het is bijna Pokémon Day, dus The Pokémon Company strooit weer met aankondigingen. Deze week wordt er iedere dag een aankondiging voor een Pokémon-game gedaan.

Op 27 februari mag de Pokémon-serie alweer 26 kaarsjes uitblazen. Die dag is inmiddels bekend komen te staan als Pokémon Day. Daarom delen Pikachu en zijn vrienden deze week elke dag een cadeautje uit. Vandaag stond in het teken van Pokémon Masters EX. Daarover kunnen we kort zijn: die mobiele game is hier in Nederland en België niet verkrijgbaar. Voor wie het toch wilt weten: het duo May en Latias is aan de applicatie toegevoegd. Morgen is een stuk interessanter. Dan volgt er namelijk een aankondiging over Pokémon Sword en Shield. Fans speculeren momenteel dat dit om een nieuwe online gevechtscompetitie gaat. Woensdag krijgen we een nieuwtje over Pokémon Café ReMix, een puzzelgame op de Nintendo Switch en mobiele apparaten. Donderdag staat Pokémon Unite in de spotlight. Aangezien die game nog regelmatig nieuwe content ontvangt, lijkt het logisch dat er die dag informatie over een volgende update wordt aangekondigd. Hou vrijdag je oortjes bij de hand, want dan staat de Pokémon 25: The Album-muziekvideo voor het nummer Reconnect van Yaffle in de spotlight. Ook in het weekend blijven de aankondigingen actief. Op zaterdag wordt er meer informatie over Pokémon GO naar buiten gebracht. Deze app ontvangt zes jaar na de release nog regelmatig contentupdates, dus wellicht kunnen we opnieuw een kersverse update verwachten. Zondag wordt de taart pas echt aangesneden, want dan is het daadwerkelijk Pokémon Day. Voor die dag staat er nog geen aankondiging op de planning. Toch bestaat er een kans dat Pokémon ook op zondag trakteert. Dat moeten we echter nog maar afwachten.

Er is op dit moment nog geen nieuws bekend over een potentiële Pokémon-presentatie. Vorig jaar vond er de dag voor Pokémon Day een Pokémon Direct plaats waarin de Diamond en Pearl-remakes en Pokémon Legends: Arceus werden aangekondigd. Wat denk jij, wordt het lekkerste puntje van de taart voor zondag bewaard? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: The Pokémon Company

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Ontwikkelaar:

Game Freak

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 november 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord