Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum aangekondigd voor Pokémon Scarlet & Violet

De releasedatum voor Pokémon Scarlet & Violet is aangekondigd. Het nieuws is bekendgemaakt in de onlangs verschenen trailer van de game.

Eerder dit jaar werd de negende generatie Pokémon-games onthuld door The Pokémon Company. Alleen op de starter Pokémon en een paar beelden van de nieuwe regio na, was er vrij weinig bekend. Met de nieuwste trailer van Pokémon Violet & Scarlet is daar verandering in gekomen. Zo zitten er verschillende professors in Scarlet en Violet die de trainers begeleiden in hun avontuur. In Scarlet krijg je te maken met professor Sada en met professor Turo in Violet. Ook kan je online met vier vrienden de regio's verkennen. Verder zijn natuurlijk de nodige Pokémon te zien, waaronder de legendaries Koraidon en Miraodon. Als laatste wordt er bekendgemaakt wanneer fans met Pokémon Violet en Scarlet aan de slag kunnen. Vanaf 18 november ligt de nieuwe Pokémon-game wereldwijd in de schappen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Pokémon Scarlet & Violet komt 18 november uit op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?