Trailer: Releasedatum aangekondigd voor Pokémon Scarlet & Violet

Geplaatst: 1 juni 2022 15:48
Aangepast: 1 juni 2022 19:37

De releasedatum voor Pokémon Scarlet & Violet is aangekondigd. Het nieuws is bekendgemaakt in de onlangs verschenen trailer van de game.

Eerder dit jaar werd de negende generatie Pokémon-games onthuld door The Pokémon Company. Alleen op de starter Pokémon en een paar beelden van de nieuwe regio na, was er vrij weinig bekend. Met de nieuwste trailer van Pokémon Violet & Scarlet is daar verandering in gekomen. Zo zitten er verschillende professors in Scarlet en Violet die de trainers begeleiden in hun avontuur. In Scarlet krijg je te maken met professor Sada en met professor Turo in Violet. Ook kan je online met vier vrienden de regio's verkennen. Verder zijn natuurlijk de nodige Pokémon te zien, waaronder de legendaries Koraidon en Miraodon. Als laatste wordt er bekendgemaakt wanneer fans met Pokémon Violet en Scarlet aan de slag kunnen. Vanaf 18 november ligt de nieuwe Pokémon-game wereldwijd in de schappen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Pokémon Scarlet & Violet komt 18 november uit op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.