Trailer: Pokémon Scarlet en Violet aangekondigd

Geplaatst: 27 februari 2022 15:31
Aangepast: 27 februari 2022 16:32

De Pokémon Presents presentatie kwam knallend ten einde met de aankondiging van twee nieuwe games. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet introduceren generatie negen van Pokémon.

Het lag ergens al in de lijn der verwachting dat er een nieuwe Pokémon-game aangekondigd zou worden en dat is dan ook gebeurd. De aanloop naar de onthulling duurde lang en het was dus lang gissen naar wat ons nou eigenlijk gepresenteerd werd. We kregen beelden te zien van een bewaker die door een verlaten gebouw aan het rondstruinen was en daarna werd dit afgewisseld met beelden die leken te komen uit Pokémon Legends Arceus. Toch werd op het einde duidelijk dat het om een nieuwe generatie Pokémon gaat met de onthulling van de drie starters en de namen van games. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet brengen een gras-type kat, een vuurkrokodil en een eend van het water-type. De namen van de nieuwe Pokémon zijn: Sprigatito, Fuecoco and Quaxly. Naast deze drie zijn er nog geen nieuwe Pokémon onthuld.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet verschijnen eind 2022 voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord