Pokémon Scarlet en Violet trailer verschijnt morgen

Geplaatst: 31 mei 2022 15:45

Morgen wordt er een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Violet getoond. De aankondiging voor de trailer werd vandaag gedaan door het officiële Pokémon Twitter-account.

Pokémon Arceus was net een maandje uit toen Pokémon Scarlet en Violet werd aangekondigd. Sindsdien is er niet veel informatie meer naar buiten gekomen, maar daar komt nu verandering in. Morgen wordt er namelijk een nieuwe trailer vrijgegeven. Wat we precies te zien krijgen is nog de vraag. Het is al bekend dat het gaat om een nieuwe generatie Pokémon, maar naast de drie starters zijn er nog geen nieuwe Pokémon onthuld. Daarnaast is er ook nog niet veel van de open-wereld getoond.

De nieuwe trailer verschijnt morgen om drie uur Nederlandse tijd. Hou dus vooral de site in de gaten.
Pokémon Scarlet en Violet moeten eind dit jaar uitkomen voor de Nintendo Switch.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord