Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Scarlet en Violet trailer verschijnt morgen

Morgen wordt er een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Violet getoond. De aankondiging voor de trailer werd vandaag gedaan door het officiële Pokémon Twitter-account.

Pokémon Arceus was net een maandje uit toen Pokémon Scarlet en Violet werd aangekondigd. Sindsdien is er niet veel informatie meer naar buiten gekomen, maar daar komt nu verandering in. Morgen wordt er namelijk een nieuwe trailer vrijgegeven. Wat we precies te zien krijgen is nog de vraag. Het is al bekend dat het gaat om een nieuwe generatie Pokémon, maar naast de drie starters zijn er nog geen nieuwe Pokémon onthuld. Daarnaast is er ook nog niet veel van de open-wereld getoond.

De nieuwe trailer verschijnt morgen om drie uur Nederlandse tijd. Hou dus vooral de site in de gaten.
Pokémon Scarlet en Violet moeten eind dit jaar uitkomen voor de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?