Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

  • Ontwikkelaar Monolith Soft
  • Eerste releasedatum 29 mei 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Xenoblade Chronicles: Definitive Edition onthuld

Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag is de releasedatum van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition onthuld. De game komt over twee maanden uit.

Tijdens een Nintendo Direct vorig jaar werd Xenoblade Chronicles: Definitive Edition aangekondigd. Deze opgepoetste versie van de eerste Xenoblade Chronicles-game stond gepland voor een release dit jaar, maar had toen nog geen exacte releasedatum. Volgens geruchten over Xenoblade Chronicles was een release niet heel ver weg en dat is nu bevestigd. Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag konden we een gloednieuwe trailer zien waarin we een gedeelte van het avontuur van Shulk en zijn vrienden kunnen aanschouwen.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt 29 mei voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?