Xenoblade Chronicles

  • Ontwikkelaar Monolith Soft
  • Eerste releasedatum 19 augustus 2011
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschenen in e-Shop

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition gaat misschien toch eerder uitkomen dan eerst werd gedacht. De game is namelijk onlangs in de Europese e-Shop verschenen.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition werd vorig jaar aangekondigd door Nintendo. Het gaat om een remake van de eerste Xenoblade Chronicles-game die in 2012 op de Wii uitkwam. De release van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition staat gepland voor ergens dit jaar, maar de exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Het lijkt er alleen wel op dat er misschien binnenkort meer duidelijkheid komt over de game. De game is namelijk onlangs in de Europese Nintendo e-Shop verschenen. Eerder verscheen Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ook al in de Amerikaanse en Zuid Koreaanse e-Shop.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition komt dit jaar uit op de Nintendo Switch. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?