Troy Baker speelt Indiana Jones in The Great Circle

Geplaatst:

(Stem)acteur Troy Baker gaat de rol van de iconische Indiana Jones vertolken in Indiana Jones and the Great Circle. Dat heeft nieuwswebsite Entertainment Weekly bekendgemaakt.

Tijdens de laatste Xbox Developer_Direct werd Indiana Jones and the Great Circle onthuld. In de trailer zagen we de nodige actie, zweepgevechten en puzzels, maar wie de stem van Indiana Jones is was nog niet duidelijk. Nu heeft Entertainment Weekly het nieuws naar buiten gebracht dat niemand minder dan Troy Baker de stem van de archeoloog is in the Great Circle. Baker is vooral bekend voor zijn rol als Joel in de The Last of Us-games en is in vele andere videogames en series te horen. Entertainment Weekly wist ook te vertellen dat Tony Todd (Marvel's Spider-Man 2) de stem van de dief Locus heeft ingesproken in de game.

Indiana Jones and the Great Circle Troy Baker

Indiana Jones and the Great Circle moet eind dit jaar verschijnen op de Xbox Series en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Entertainment Weekly

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Indiana Jones and the Great Circle

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

MachineGames

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord