Ubisoft Forward keert terug in juni

Geplaatst:

Langzaam maar zeker worden de zomermaanden gevuld met evenementen waar menig gamer warm van wordt. Check hier wanneer de volgende Ubisoft Forward plaatsvindt!

Juni is best wel zomers, toch? Nou ja, officieel is het nog lente, maar het gamegeweld lijkt in het begin van deze maand echt los te barsten. Nadat er al eerder bekendgemaakt werd dat de Xbox Games Showcase in juni gaat plaatsvinden en ook Summer Game Fest een datum te pakken heeft, komt nu Ubisoft met een update. In een korte post op X laat de Franse gamemaker weten dat de volgende Ubisoft Forward op 10 juni wordt uitgezonden vanuit Los Angeles. Tijdens de showcase kunnen we bekendmaking van nieuwe games en updates voor reeds aangekondigde en uitgebrachte titels verwachten. Ubisoft-fans wachten op een aantal grote titels van Ubisoft, zoals Star Wars Outlaws, Assassin's Creed Codename Red en de Splinter Cell remake. We gaan zien wat de toekomst brengt.

De Ubisoft Forward showcase wordt uitgezonden op 10 juni. Een exacte tijd is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord