UnderMine 2 is het onverwachte vervolg

Geplaatst:

Tijdens The Triple-i Initiative was er ook ruimte voor onverwachte sequels. Check hier de aankondigingstrailer van UnderMine 2!

Ontwikkelaar Thorium laat na jaren radiostilte weer iets van zich horen. De gamemaker heeft in alle geheim hard gewerkt aan hun ambitieuze titel, genaamd UnderMine 2. Dit is een direct vervolg op hun vorige game. UnderMine 2 is een actievolle rogue-like, waar spelers zich door de diepste mijnen moeten graven. Naast de visuele verbeteringen heeft UnderMine 2 nog meer te bieden. Zo is lokale co-op voor het eerst mogelijk. Samen met een vriend(in) kun je Delvemore Castle overwinnen. UnderMine 2 introduceert ook speelbare classes, waardoor de gameplay net een wat andere insteek heeft. De wereld maakt overigens gebruik van vertakkende paden, waardoor spelers nieuwe regio's kunnen ontdekken. Qua combat heeft Thorium ook iets leuks in petto, namelijk 'Arcana'. Dit zijn interactieve relics, waardoor spelers nieuwe vaardigheden aan hun personages kunnen koppelen. Tot slot laat de ontwikkelaar weten dat UnderMine 2 volledige mod-support ontvangt.

Check hier onze UnderMine review.

UnderMine 2 is momenteel in ontwikkeling.

Bron: The Triple-i Initiative
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot UnderMine

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

6 augustus 2020

Ontwikkelaar

Thorium

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord