Unravel 2 is aangekondigd en nu verkrijgbaar

Geplaatst:
Aangepast: 29 juni 2018 14:24

Blijkbaar waren er toch nog wat verrassingen over. EA presenteert namelijk zojuist Unravel 2. Het verhaal borduurt voort op het eerste deel, maar is dit keer volledig met twee spelers te spelen. Dat is echter niet alles, de game is namelijk nu beschikbaar!

Wederom zien we Yarny terugkeren naar de consoles. Dit keer krijgen we echter niet enkel een rode Yarny, maar ook een blauwe. De game is namelijk geheel coãp te spelen. Hierdoor wordt de game volgens de ontwikkelaars wel wat toegankelijker. Mocht je de game solo willen spelen, dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. In eerste instantie zien we een Yarny die bestaat uit een mix van rode en blauwe draden, maar het is mogelijk om op te splitsen om zo puzzels op te lossen. Meer mensen betekent echter meer vreugd waardoor de puzzels wat behapbaarder worden.

Unravel 2 is direct na de aankondiging verkrijgbaar gemaakt! De game is nu te downloaden.

Bron: EA Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unravel Two

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

10 juni 2018

Ontwikkelaar

Coldwood Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer