Check hier alle The Triple-i Initiative content

V Rising zet zijn tanden in de PlayStation 5

Geplaatst: 1 februari 2024 02:15
Aangepast: 1 februari 2024 02:16

Tijdens de State of Play presentatie van Sony kwam een game voorbij die al geruime tijd in Early Access te spelen is. V Rising maakt ook zijn opwachting op de PlayStation 5.

Als je graag de rol van een vampier op je neemt, dan kun je dit doen in V Rising. Sinds 2022 is de game op pc al te spelen in Early Access, maar inmiddels is bekend dat we ook een PlayStation 5 versie kunnen verwelkomen. Je kunt de game zowel solo als in co-op spelen. Zorg er dus voor dat je met een grote boog om knoflook loopt en pas op voor kruisen en wijwater, want daar houden vampieren nu eenmaal niet zo van. Na een schoonheidsslaapje van zo'n honderd jaar heb je wel trek in wat bloed en trek je de wijde wereld in om dat tot je te nemen. De mensen zijn hier alleen niet al te blij mee, waardoor je nogal een doelwit blijkt te zijn.

Een exacte releasedatum laat nog op zich wachten, maar de game verschijnt ergens in 2024 voor pc en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Series

-

Uitgever

Stunlock Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Stunlock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord