V Rising komt in juni naar de PS5

-

V Rising heeft een releasedatum te pakken voor de PlayStation 5-lancering. Check hier wanneer je ermee aan de haal kan!

Nadat ontwikkelaar Stunlock Studios een succesvolle Steam-lancering heeft meegemaakt, is het tijd voor een nieuw doelwit. De PlayStation 5-release staat al een tijdje op de planning en vandaag is de releasedatum onthuld middels nieuw beeldmateriaal. De trailer biedt een snelle blik over de gothic-horror wereld, terwijl het ook de meest prominente gameplaysystemen tentoonstelt. Het is qua timing ideaal voor de PS5-gamers, want de V Rising - Legacy of Castlevania cross-over komt eraan. Wanneer je de PS5-versie van V Rising vooraf bestelt, dan krijg je vijf dagen eerder toegang.

Check hier onze review van V Rising. Wil je graag met de game aan de slag? Check dan nog snel even onze V Rising winactie.

V Rising is nu beschikbaar voor de pc. Op 11 juni mag je via de PlayStation 5 de vampiergame aan de hoektand voelen.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Ontwikkelaar:

Stunlock Studios

Uitgever:

Stunlock Studios

Release:

17 mei 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord