V Rising Legacy of Castlevania crossover releasedatum bekend

Geplaatst:

V Rising krijgt een crossover met Legacy of Castlevania. Tijdens het Triple-i Initiative kwam de ontwikkelaar met een nieuwe trailer en een releasedatum.

Fans zitten al een tijd te wachten op de crossover tussen V Rising en Legacy of Castlevania. Nu weten we eindelijk wanneer we de crossover kunnen verwachten, namelijk op 8 mei. Op die datum komt de V Rising crossover met Legacy of Castlevania uit voor de pc via Steam. Voor de release op de PlayStation is helaas nog geen datum bekend, maar de ontwikkelaar belooft wel dat de console-versie nog in 2024 uit zal komen. De release van de pc-versie van de crossover valt samen met de geplande volledige release van V Rising. In de nieuwe trailer is al een hoop gameplay te zien van de crossover. De game is sinds de release van de Early Access erg populair. Vorige week maakte ontwikkelaar Stunlock Studios nog bekend dat V Rising de vier miljoen spelers had aangetikt.

De pc-versie van de V Rising crossover met Legacy of Castlevania staat op de planning voor 8 mei. De console-versie komt ergens in 2024 uit.

Bron: YouTube The Triple-i Initiative

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Series

-

Uitgever

Stunlock Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Stunlock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord