V Rising werft vier miljoen vampieren

Geplaatst:

Het zijn geen grauwe dagen voor de fans van V Rising. De actiegame heeft meer dan vier miljoen vampieren weten te werven.

Dit maakt ontwikkelaar Stunlock Studios bekend via X. V Rising kende in 2022 een ongekende start, toen de titel uit de startblokken schoot. Sindsdien heeft het wellicht wat stoom verloren, maar het ziet ernaar uit dat Stunlock Studios een welbedacht plan heeft uitgestippeld om zo V Rising weer de relevantie in te werken. Er komt namelijk een PlayStation 5-versie van V Rising op de markt. Het is daarom ook qua timing niet heel gek, dat de ontwikkelaar eventjes wil pronken met de behaalde mijlpalen. Dat is trouwens niet het enige. V Rising gaat binnenkort de Early Access verlaten en dat is vaak reden voor een feestje - en om nieuwe spelers aan te trekken.

Check hier onze preview van V Rising. Wil je meer te weten komen? Check dan hier onze V Rising guide.

De 1.0 releasedatum van V Rising is inmiddels bekend. De actiegame verlaat op 8 mei de Early Access. Een datum voor de PlayStation 5-versie moet nog worden onthuld.

Bron: Stunlock Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Series

-

Uitgever

Stunlock Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Stunlock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord