Trailer: V Rising heeft een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 13 maart 2024 21:12

V Rising heeft een releasedatum en gaat de early access verlaten. Ontwikkelaar Stunlock Studios maakte het nieuws bekend met een trailer.

V Rising verkocht binnen één week een miljoen exemplaren op Steam toen de game verscheen in early access. In de game speel je als een vampier en moet je zien te overleven door je verloren krachten terug te verdienen door het bloed te drinken van mensen. Nu gaat de game na twee jaar de early access-fase officieel verlaten. Vanaf 8 mei kunnen fans op de pc aan de slag met de officiële release van de vampieren game. De PlayStation 5-versie van de game verschijnt op een later moment dit jaar. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

V Rising is vanaf 8 mei te spelen op de pc. De releasedatum voor de PlayStation 5 is nog niet bekend. Lees hier Kyllian's V Rising guide.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Series

-

Uitgever

Stunlock Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Stunlock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord