Valorant maakt overstap naar Unreal Engine 5

-

Valorant maakt de overstap naar UE5. Dit werd tijdens Unreal Fest aangekondigd.

Grote dingen staan te gebeuren in Valorant. Eerst kwam al het heuglijke nieuws dat Valorant op consoles te spelen is, nu komt er nog meer groot nieuws. Tijdens Unreal Fest onthulde Anna Donlon, hoofd van de Valorant-studio binnen Riot Games, plannen om de game over te zetten van Unreal Engine 4 naar Unreal Engine 5. Hoewel deze upgrade de uitstraling of prestaties van Valorant niet meteen drastisch gaat veranderen, hintte Donlon op toekomstige projecten in het Valorant-universum. Ze liet doorschemeren dat sommige ontwikkelaars al werken aan "nieuwe speelbare ervaringen," wat mogelijk kan betekenen dat Valorant nieuwe terreinen gaat verkennen in de vorm van bijvoorbeeld spin-offs. Met de geavanceerde mogelijkheden van Unreal Engine 5 lijkt Riot klaar om nieuwe manieren te onderzoeken om zijn enorme spelersbasis van 35 miljoen spelers nog meer in de wereld van Valorant te dompelen.

Riot Games heeft dus misschien wel iets volledig nieuws in petto voor Valorant-spelers. De toekomst moet uitwijzen wat dat precies is.

Bron: Riot Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

2 juni 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord