Valsspelen wordt moeilijk in 2XKO

-

Mocht je van plan zijn om vals te gaan spelen in 2XKO, dan kan je dat plan maar beter vergeten. 2XKO heeft namelijk de anti-cheat software van de game gedeeld.

2XKO was al een tijdje geleden aangekondigd onder de naam Project L. De game is een 2v2 tag fighter game en nu de release bijna daar is heeft Riot wat nieuwe informatie naar buiten gebracht. Zo gebruikt 2XKO Vanguard, de anti-cheat software van Riots andere games League of Legends en Valorant. Valsspelen is daarom ook niet aan te raden. Verder vertelt Riot ook hoe de netcode werkt in 2XKO en hoe ze geprobeerd hebben om de control input zo soepel mogelijk te laten verlopen.

2XKO game wordt in 2025 gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: 2XKO

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2XKO

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord