Vanaf eind mei kunnen we onze Capes omdoen

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 09:57

Een nieuwe trailer van Capes brengt ons belangrijke informatie over de game. De trailer onthult namelijk de releasedatum van de tactische turn-based superhelden game vol strategie.

Ontwikkelaar Spitfire Interactive is bijna klaar met het bouwen aan hun game. Dat blijkt wel uit de nieuwste trailer van Capes. In deze trailer krijgen we het een en ander te zien over het verhaal van de game. Het is een nare tijd voor superhelden. Ze worden stuk voor stuk opgepakt en degenen die zich niet zomaar laten pakken worden opgejaagd. Een groepje superhelden laat het hier niet bij zitten en vecht terug. Deze personages in Capes hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen. De typische tactische turn-based gameplay wordt afgewisseld met tal van cutscenes waarin je meegenomen wordt in het verhaal. De trailer eindigt met de releasedatum van de game, namelijk eind mei. Vanaf dan kun je je cape omdoen en je wanen als superheld.

Capes verschijnt op 29 mei voor de PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Bron: Deadelic Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Capes

Series

-

Uitgever

Daedalic Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 mei 2024

Ontwikkelaar

Spitfire Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord