Verhaaltrailer van Paper Mario: The Thousand-Year Door

Geplaatst:

Paper Mario: The Thousand-Year Door komt naar de Nintendo Switch, maar misschien ben jij nog niet bekend met het verhaal van deze game. Om je een handje te helpen wordt er in de nieuwe trailer van Paper Mario: The Thousand-Year Door het verhaal belicht.

Het sprookje begint vandaag, want de inleiding van het verhaal van Paper Mario: The Thousand-Year Door wordt alvast verteld. Je zult nog even moeten wachten hoe het afloopt, want dat zullen we pas te zien krijgen aan het einde van de game. De pagina's worden al voor ons omgeslagen en op deze manier komen we te weten dat er ooit een bruisende stad was. De bewoners waren gelukkig en hadden een mooi leven tot het noodlot toesloeg. Door een verzameling van natuurrampen werd de stad compleet verwoest en verzwolgen door de aarde. Jaren later wordt er op dezelfde plek een nieuw stad, met de naam Rogueport, gebouwd. Mensen komen er al snel achter dat er een oude stad onder de aarde ligt met een legendarische schat. Je kunt al raden naar welke stad je regelmatig terugkeert.

Paper Mario: The Thousand-Year Door verschijnt op 26 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Paper Mario: The Thousand-Year Door

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo GameCube, Nintendo Switch

Releasedatum

12 november 2004

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord