Gerucht: Paper Mario: The Thousand-Year Door remaster op komst

Geplaatst:

Wordt dit het jaar van de wederopkomst van de Nintendo Gamecube? De laatste geruchten zorgen voor opspraak, omdat een Paper Mario: The Thousand-Year Door remaster ter sprake komt.

Veel Gamecube-games ontvangen liefde dit jaar. Resident Evil 4 heeft een sublieme remake ontvangen en Metroid Prime is terug in de kracht van het leven dankzij een remaster. Als we PikminSnezkov van Famiboards mogen geloven, dan kunnen we ons opmaken voor nog een terugkeer van één van de meest geliefde Nintendo Gamecube-games. Paper Mario: The Thousand-Year Door zou naar verluidt de volgende klassieker zijn die opnieuw wordt uitgebracht. De RPG is samen met Paper Mario voor de Nintendo 64 ontzettend geliefd bij menig Nintendo-fan. Laatstegenoemde is te spelen via Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, maar Paper Mario: The Thousand-Year Door heeft nog geen modern platform. Het is even wachten op bevestiging of ontkrachting vanuit Nintendo.

Check hier onze review van Paper Mario: The Origami King.

Paper Mario The ThousandYear Door remaster Nintendo Switch1

Paper Mario: The Thousand-Year Door is nu beschikbaar voor de Nintendo Gamecube. Hoop jij dat deze game straks te spelen is op moderne platformen?

Bron: Famiboards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Paper Mario: The Thousand-Year Door

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo GameCube, Nintendo Switch

Releasedatum

12 november 2004

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord