Lost Planet: Extreme Condition

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 12 januari 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Vernieuwingen Lost Planet Colonies bekend

De eerste info rondom Lost Planet Colonies is bekendgemaakt in een Japans gamesblad. Lost Planet Colonies is een uitbreiding van het al verschenen Lost Planet en zal een aantal extraatjes krijgen.

Vernieuwing is onder andere te vinden in extra maps, personages en wapentuig. Zo zul je deze keer ook met een vrouw door de sneeuw kunnen banjeren. Met wie je deze keer online ook zult kunnen rondrennen in de sneeuw, zijn de Akrid. De singleplayer krijgt ook nog nieuwe modi, te weten een Trial Battle- en een Score Attack-modus.

De game zal voor de Xbox 360 en de pc uitgebracht worden, en zal online ook gespeeld kunnen worden tussen pc- en Xbox 360-gamers. Wanneer we dit alles in Europa kunnen vinden is nog niet bekend, maar Capcom heeft laten weten dat dit morgen bekend zal worden gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?