Lost Planet: Extreme Condition

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 12 januari 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Lost Planet maakt zijn opwachting voor het witte doek

De afgelopen jaren zijn er vele game verfilmingen uitgebracht. Je ziet steeds meer games die verfilmd worden, denk bijvoorbeeld aan Max Payne, die vorig jaar op het witte doek verscheen. Nu ziet het er naar uit dat er ook een film word geproduceerd van de game Lost Planet. De film heeft een flink budget gekregen om geproduceerd te worden, het gaat om een bedrag van tussen de 150 en 200 miljoen dollar.

Vergeleken met een film als The Dark Knight (met een budget van $185 milljoen) is het een uitzonderlijk budget voor een game verfilming. Lost Planet heeft een goede producent voor handen , namelijk Avi Arad die ook wel bekend is van Spiderman. Daarnaast wordt het verhaal geschreven door David Hayter. Als laatste heeft Capcom nog een trailer vrijgegeven die verder gaat op het eerste deel van de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?