Lost Planet maakt zijn opwachting voor het witte doek

Geplaatst: 23 januari 2009 19:10
Aangepast: 20 mei 2018 12:44

De afgelopen jaren zijn er vele game verfilmingen uitgebracht. Je ziet steeds meer games die verfilmd worden, denk bijvoorbeeld aan Max Payne, die vorig jaar op het witte doek verscheen. Nu ziet het er naar uit dat er ook een film word geproduceerd van de game Lost Planet. De film heeft een flink budget gekregen om geproduceerd te worden, het gaat om een bedrag van tussen de 150 en 200 miljoen dollar.

Vergeleken met een film als The Dark Knight (met een budget van $185 milljoen) is het een uitzonderlijk budget voor een game verfilming. Lost Planet heeft een goede producent voor handen , namelijk Avi Arad die ook wel bekend is van Spiderman. Daarnaast wordt het verhaal geschreven door David Hayter. Als laatste heeft Capcom nog een trailer vrijgegeven die verder gaat op het eerste deel van de game.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lost Planet: Extreme Condition

Series

Lost Planet

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

12 januari 2007

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer