Vers van de pers; Ballad of Antara

Geplaatst: 31 mei 2024 00:43
-

PlayStation's State of Play bevat niet enkel updates van reeds aangekondigde games, er is namelijk ook ruimte voor nieuwe games. Dit keer krijgen we Ballad of Antara vers van de pers.

Ballad of Antara is een Fantasy Action RPG waarin de storytelling centraal lijkt te staan. In de anderhalf minuut durende aankondigingstrailer van Ballad of Antara maken we kennis met de hoofdpersoon die een klein kind om zich heen gekoalaat heeft. De wereld van Ballad of Antara is echter niet bepaald geschikt voor kids, want menig creep passeert de revue. In de game reizen we door Para, de wereld waarin het verhaal zich afspeelt Helaas bloeit er vrij weinig en is het blijkbaar aan jou om daar verandering in te brengen.

Ballad of Antara verschijnt ergens in 2025 voor PlayStation 5. Ben je toch meer van de shooters? Check dan nu de eerste gameplaybeelden van Concord! Ben je meer van het kijken en niet van het lezen? Check dan hier ons State of Play Liveblog voor een overzicht van alle trailers!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ballad of Antara

Ontwikkelaar:

Tipsworks Studio

Uitgever:

Infold Games

Release:

2025

-

PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord