Battlefield Hardline

  • Ontwikkelaar Visceral Games
  • Eerste releasedatum 19 maart 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Battlefield Hardline bèta start 3 februari

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de nieuwe multiplayer bèta voor Battlefield Hardline op 3 februari van start gaat. De open bèta zal te spelen zijn op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

De open bèta is speelbaar tot en met 8 februari en bevat de drie gamemodi Hotwire, Conquest en Heist. In Hotwire is het doel voor het ene team om een aantal sportauto's te stelen terwijl het andere team dit moet verhinderen. Conquest is de bekende Battlefield-modus en in Heist moeten de criminelen een bank beroven terwijl de politie ze moet tegenhouden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?