Video: Carkour-modus aangekondigd voor GRIP

Geplaatst: 5 juli 2018 17:00
Aangepast: 13 juli 2018 17:24

Mindscape, Wired Productions Ltd. en Caged Elements Inc. hebben de Carkour-modus aangekondigd voor GRIP. Deze modus is ideaal voor moedige coureurs die uitstekend met hoge snelheden en precisie om kunnen gaan.

De game komt dit najaar uit en heeft naast andere modi twintig verschillende Carkour-tracks. In elke track wordt de moeilijkheidsgraad iets opgevoerd en de eerste negentien tracks zijn point-to-point. De laatste track is een open speeltuin met genoeg sprongen, bochten en verzamelobjecten om je een tijd te vermaken. De nieuwe modus is perfect om je timing, snelheid en ruimtelijk bewustzijn te verbeteren en deze te gebruiken in de campagnemodus of de multiplayer-modi. Bekijk de trailer hier.

GRIP is momenteel beschikbaar in Early Access op Steam, met een volledige release gepland voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc dit najaar.

Bron: Persbericht Mindscape
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRIP: Combat Racing

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

2 februari 2016

Ontwikkelaar

Caged Element Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord