Video: Nieuwe trailer voor combatracer GRIP uitgebracht

Geplaatst: 7 juni 2018 17:30
Aangepast: 14 juni 2018 21:25

Mindscape, Wired Productions Ltd. en Caged Element hebben een nieuwe trailer voor de combatracer GRIP uitgebracht. Leden uit het originele team achter de klassieke combatracer Rollcage laten racefans kennismaken met een arcaderacer met snelheden boven 767 mph.

GRIP biedt negentien tracks in vijandige en buitenlandse werelden en een arsenaal van elf wapens en power-ups. Met de mijnen, raketten, explosieve pijlen, schilden en turbo's kun je niet alleen je vijanden uitschakelen, maar ook de omgeving beïnvloeden. Je hebt de keuze uit vijftien gepantserde auto's die je kunt personaliseren met paintjobs, stickers, wielen en andere details. Mindscape en Wired Productions komen dit jaar met meer informatie over de tracks, wapens en modi waaronder Carkour en Arena. Bekijk de trailer hier.

GRIP is momenteel beschikbaar in early access op Steam, met een volledige release gepland voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc dit najaar.

Bron: Persbericht Mindscape
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRIP: Combat Racing

Series

-

Uitgever

Wired Productions

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

2 februari 2016

Ontwikkelaar

Caged Element Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer