Check hier alle The Game Awards 2023 content

Counter-Strike Nexon: Zombies

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2014
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Video: Counter-Strike Nexon: Zombies open bèta start vandaag

Nexon Europe heeft bekendgemaakt dat de open bèta voor Counter-Strike Nexon: Zombies vandaag van start gaat voor de pc. De open bèta is vanaf 18:00 uur te spelen via Steam en met het spelen hiervan ondersteun je de ontwikkeling van de game.

Counter-Strike Nexon: Zombies is een free-to-play deel in de Counter-Strike-serie, die begin oktober zal verschijnen. De game bevat de bekende gameplay die we van Counter-Strike gewend zijn, maar dan met een Zombie-sausje. Naast de nieuwe modi waarin je het met andere spelers opneemt tegen agressieve zombies bevat de game ook een aantal originele gamemodi waaronder Hostage Rescue en Bomb Defuse.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?