Forza Motorsport 5

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2014
  • Platformen Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: De launchtrailer van Forza Motorsport 5

Micrososoft en ontwikkelaar Turn 10 hebben de launchtrailer van Forza Motorsport 5 uitgebracht. Hierin wordt er geracet in verschillende prachtige en snelle wagens.

Forza Motorsport 5 is net als de voorgaande delen in ontwikkeling bij Turn 10. De game bevat weer vele snelle wagens waarmee je op de verschillende tracks mee aan de slag kunt. Forza Mototsport 5 heeft een resolutie van 1080P en draait op 60 fps wat zorgt voor zeer fraaie graphics.

Forza Motorsport 5 is een launchgame voor de Xbox One en ligt vanaf 22 november in de winkels in Amerika en in een aantal landen in Europa. In Nederland zullen we tot 2014 moeten wachten voor we aan de slag kunnen met de Xbox One en Forza Motorsport 5.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?