Forza Motorsport 5

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2014
  • Platformen Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe gameplaybeelden Forza Motorsport 5

Micrososoft en ontwikkelaar Turn 10 hebben nieuwe gameplaybeelden van Forza Motorsport 5 vrijgegeven. Hierin wordt er geracet in de KTM X-Bow R op de Sebring International Raceway in Florida.

Forza Motorsport 5 is net als de voorgaande delen in ontwikkeling bij Turn 10. De game bevat weer vele snelle wagens waarmee je op de verschillende tracks mee aan de slag kunt. Forza Mototsport 5 heeft een resolutie van 1080P en draait op 60 fps wat zorgt voor zeer fraaie graphics.

Forza Motorsport 5 komt uit als launchgame voor de Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?