Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video: De Watch Dogs gameplay in de wereld van GTA 4

Altijd al eens Watch Dogs gameplay willen zien in de wereld van GTA 4? In deze nieuwe video kunnen we weer het werk zien van een prachtige GTA 4 mod. In de mod zien we hoe gameplay onderdelen van de game Watch Dogs zijn overgeheveld naar GTA 4.

Zo kun je net als in Watch Dogs enorm veel hacken, maar dan in de overbekende stad zoals we die kennen uit GTA 4. Het is enorm knap gemaakt, maar daarover kun je zelf ook oordelen. Bekijk de video hieronder en laat gerust weten wat je er van vond.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?